Welcome Guest! To enable all features please Register.

Notification

Icon
Error

New Topic Post Reply
Options
Go to last post Go to first unread
Egapillar  
#1 Posted : Monday, July 9, 2018 4:34:54 PM(UTC)
Retweet Quote


Maps are not fully loading.  Always missing panels.  Has been a problem since at least 7/8/18.    Tried a couple different browers.  also cannot add points to routefinder if I cange the back ground

 

Sponsor
Ben Strege  
#2 Posted : Tuesday, July 10, 2018 7:11:27 AM(UTC)
Retweet Quote


Thanks: 38 times
Was thanked: 88 time(s) in 81 post(s)

The blank tile issue is probably either an issue with your internet speed or Amazon's service. I host the map tiles on Amazon's servers (separate from the rest of the site). If either Amazon is not fast enough or your internet speed is having issues, you may have blank spaces. I am not personally having any issues with the blank spots.

I have never heard of the other issue. I will try it out. Are you adding route points using the "Default" mode or the routing mode? (Default uses the pop ups on the map; routing mode adds the points when you click on them.)

Ben Strege  
#3 Posted : Wednesday, July 18, 2018 3:58:26 PM(UTC)
Retweet Quote


Thanks: 38 times
Was thanked: 88 time(s) in 81 post(s)

I just received a message from someone else having the same issues. Is anyone else having the "blank tile" issue?

BillConner  
#4 Posted : Thursday, July 19, 2018 6:47:36 AM(UTC)
Retweet Quote


Was thanked: 30 time(s) in 24 post(s)
I'm not, but a different issue.
Guest  
#5 Posted : Friday, July 20, 2018 4:31:40 PM(UTC)
Retweet Quote

I’m also having the blank tile issue and am certain out internet speed is quite fine
Ben Strege  
#6 Posted : Saturday, July 21, 2018 1:51:22 PM(UTC)
Retweet Quote


Thanks: 38 times
Was thanked: 88 time(s) in 81 post(s)

I have an idea of why this would be happening to some people and not others. I am going to do some research and try to get it fixed soon.

Guest  
#7 Posted : Sunday, July 22, 2018 9:46:21 AM(UTC)
Retweet Quote

Its working perfect for me now!
Quick Reply Show Quick Reply
Users browsing this topic
New Topic Post Reply
Forum Jump  
You can post new topics in this forum.
You can reply to topics in this forum.
You can delete your posts in this forum.
You can edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.150 seconds.