Welcome Guest! To enable all features please Register.

Notification

Icon
Error

New Topic Post Reply
Options
Go to last post Go to first unread
Ben Strege  
#1 Posted : Monday, November 9, 2015 2:09:10 PM(UTC)
Retweet Quote


Thanks: 64 times
Was thanked: 120 time(s) in 108 post(s)

I received an email from someone saying that they kept getting "slow script" errors in Internet Explorer. Is anyone else having this issue?

It seems to work fine in Firefox and Chrome for me. I'll be doing some testing in Internet Explorer to see if I can track down the issue.

Sponsor
Ben Strege  
#2 Posted : Monday, November 9, 2015 9:26:15 PM(UTC)
Retweet Quote


Thanks: 64 times
Was thanked: 120 time(s) in 108 post(s)

I "fixed" the Internet Explorer issue, though it still doesn't run nearly as well as Chrome or Firefox. (I haven't tested Safari.) 

I upgraded to the most current version of Leaflet (the maps I use). I have put it off since there are some things in the new version that broke the maps. I spent tonight going through those and fixing what the new version broke, but I may have missed something. Let me know if everything still works or if you run into any problems.

Quick Reply Show Quick Reply
Users browsing this topic
New Topic Post Reply
Forum Jump  
You can post new topics in this forum.
You can reply to topics in this forum.
You can delete your posts in this forum.
You can edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2021, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.107 seconds.