Welcome Guest! To enable all features please Register.

Notification

Icon
Error

New Topic Post Reply
Options
Go to last post Go to first unread
FreeRangeZombie  
#1 Posted : Friday, December 4, 2015 11:22:04 AM(UTC)
Retweet Quote


Trying to write my first trip report.  Using Chrome I am able to enter in overview Trip Info (title, EP, dates and basic description), but when I go to select lakes I zoom in but can't get the lakes to populate the list on the left via any amount of clicking that I've done so far.  Tried it in Firefox and the map doesn't even show.  Tried in IE and had same experience as Chrome.  Am I doing something completely wrong or am I missing the easy step to add lakes to the trip report list?

Sponsor
Ben Strege  
#2 Posted : Friday, December 4, 2015 11:32:44 AM(UTC)
Retweet Quote


Thanks: 64 times
Was thanked: 120 time(s) in 108 post(s)

I see - it is the same for me. It probably has something to do with the update to the maps I had to make about a month ago. I'll work on it. In the meantime, you can write the trip report without selecting the lakes and add them in later.

Ben Strege  
#3 Posted : Friday, December 4, 2015 11:39:05 AM(UTC)
Retweet Quote


Thanks: 64 times
Was thanked: 120 time(s) in 108 post(s)

Got it - it should work now. Thanks for pointing it out.

Ben Strege  
#4 Posted : Friday, December 4, 2015 11:47:23 AM(UTC)
Retweet Quote


Thanks: 64 times
Was thanked: 120 time(s) in 108 post(s)

Correction - It should be working in Chrome and IE. Firefox is a completely different error. I'll have to try and figure that one out later.

FreeRangeZombie  
#5 Posted : Friday, December 4, 2015 12:06:00 PM(UTC)
Retweet Quote


Great! Thanks for the quick fix
eagle98mn  
#6 Posted : Monday, December 7, 2015 12:09:11 PM(UTC)
Retweet Quote


Thanks: 23 times
Was thanked: 13 time(s) in 12 post(s)

Once again, Ben gets the fastest-website-administrator award for his ridiculously fast response times on Paddle Planner! I mean seriously - FreeRangeZombie reports the issue at 11:22:04 AM. Ben responds with an acknowledgement 10 minutes later. 17 minutes (and 1 second!) after the issue is reported, it is resolved. I'm telling you, you're are setting expectations way too high again Ben!

Quick Reply Show Quick Reply
Users browsing this topic
New Topic Post Reply
Forum Jump  
You can post new topics in this forum.
You can reply to topics in this forum.
You can delete your posts in this forum.
You can edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2021, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.142 seconds.